همراه همیشگی

November 23rd, 2008

<![CDATA[

سرم سوت می‌کشد. سوتی با فرکانس بالا. شبیه به سوت «های ولتاژ» تلوزیون. اولها شک کردم که به خاطر حساسیت بالای گوش من به صداهای فرکانس بالا است. من صدای سوت تلوزیونهای لامپی را که معمولا هیچ کس نمی‌شنودشان، می‌شنوم. ولی با تکرار شنیدم سوت در محلهای عاری از تکنولوژی متقاعد شدم که سوت منشاء خارجی ندارد. پس احتمالاً یا مشکل دستگاه شنوایی است یا مشکل دستگاه عصبی. به نظرم می‌رسد که حالت دوم باشد. به نظرم این قدر مهم نیست که برای در آوردن ته و توی جریان، خودم را تو مطب دکترها سرگردان کنم.

حس جالبی است. من صدایی می‌شنوم که وجود خارجی ندارد. صدا صرفاً  در مغز من است که وجود دارد. صدایی که تنها من می‌توانم بشنوم. متعلق به من است. یادم نیست که از کی این صدا را می‌شنیده‌ام. می‌دانم خیلی وقت است. اگر عادت به توییت کردن یا نوشتن خاطراتم داشتم، شاید الان می‌توانستم با مراجعه به مستندات، جواب این پرسشم را بدانم.

خوبیش اینه که اذیتم نمی‌کنه. کاری به کارم نداره. غیر از وقتی که همه جا ساکته نمی‌شنومش.  شاید بهش عادت کردم. شاید اگر یک دفعه از همین امروز مجبور به شنیدن این صدایی که هیچ جوری نمی‌تونم قطعش کنم بشم، دیوانه شم.

سایتهای پزشکی می‌گویند که درصد زیادی از مردم این مشکل را دارم. در حدود دو درصد از از آدمها، این قدر جدی می‌شه که به زندگی عادیشان لطمه وارد می‌کند. به مرور با افزایش سن، مشکل شکل حادتری به خود می‌گیرد.ا باید یک فکری به حال پیریهام بکنم.

 

]]>

Posted in Uncategorized | Comments (3)

3 Responses to “همراه همیشگی”

  1. تتتتتت Says:

    سلام اقا ما دیگه ADDتون کردیم ولی استاد خودمونید
    حالا بهتون بازم سر میزنم

  2. احمد صداقت Says:

    در سایت یکی از دوستان -قدوسی- توصیه ای کرده بودید که خیلی ارزند بود و چند ساعتی مرا به مطالعه واداشت.
    شما را در گوگل جستجو کردم تا تشکر کنم.
    کمی هم به هوس اینکه شاید منابع بیشتری برای مطالعه در اینجا معرفی کرده باشید.
    وبلاگتان را ساده و بیشتر شخصی یافتم. به هر حال متشکرم.
    اگر مقالاتی را که به نظرتان جالب می آید در گوشه ای از این وبلاگ فهرست کنید، افرادی مثل من دست پرتر برمی گردند!

    راستی! در مورد دختر کوچکتان فکر می کنم یکی از بهترین روشها برای آشنا کردن بچه ها با زبان فارسی آموختن شعر های با اوزان دوری یا از نوع بحر طویل است.
    مثلا شعر توی ده شلمرود استاد منوچهر احترامی. که از آدرس زیر قابل مطالعه است ولی متاسفانه تصویر ندارد:
    http://www.sharemation.com/noah1363/hassani1.htm

    در مورد بحر طویل برای کودکان، من مورد خاصی را در وب نمی شناسم. اگر خودتان علاقمند باشید می توانید نمونه ای را در وبلاگ گروهی ماندگارترین ببینید که درباره اوباما است:
    http://www.libre.ir/blog/1387/09/03/343/

    مخلص

  3. بهزاد Says:

    الان هم همچين جوون نيستي مهندس

Leave a Reply